tag:blogger.com,1999:blog-4687660520855790087.post1366301417830933558..comments2022-06-29T19:41:06.747+03:00Comments on Kakbagaren: After eight och vitchoklad moussetårtaLindahttp://www.blogger.com/profile/07945199933473605967noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4687660520855790087.post-62077623672704660852018-11-21T17:07:39.872+02:002018-11-21T17:07:39.872+02:00Hej, först skriver du att gelatinet ska blötläggas...Hej, först skriver du att gelatinet ska blötläggas i kallt vatten, senare i texten så står det att gelatinet ska smälta i det uppvärmda vattnet....och låt svalna.<br />Varför måste gelatinbladen blötläggas när de smälter i varmt vatten?Sen undrar jag vad kvark är, det har inte smugit in fel bokstav att det ska stå kvarg, och slutligen kvarg har många procentsatser i dagens läge, är det den med 10% som du tänker på här?<br /><br />Hälsningar Karina<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17552533352071946017noreply@blogger.com