Här är mera recept med kokos. Dessa kokostoppar är super snabba och enkla att göra och goda. Dessutom är de glutenfria. Äter man dem genast man tagit dem ur ugnen är de luftiga men sparar man dem och äter dem efter någon dag blir de lite sega. Jag tycker de är lika goda vilket som.
Kokostoppar |
Kokostoppar
50 g smör eller margarin
2 ägg
1 dl socker
200 g kokosflingor
Smält fettet och ställ det åt sidan att svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt kokosflingorna och det ljumma fettet. Rör samman och ställ åt sidan att svälla en stund. Klicka smeten till toppar på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda dem i mitten av ugnen i 175 C i ca 10-12 minuter. Låt dem svalna innan du lyfter dem av plåten. Smeten räcker till ca 30 stycken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar