20 mars 2013

Lego tårta

Senaste helg hade Jacob 4-årskalas. Han gillar Lego, speciellt polislego. Hans mamma beställde därför en blå tårta i Lego tema. Jag fick ganska fria händer bara det var polislego. Bestämde mej för att göra en polisbil och Legologon men med Jacobs namn istället och förstås legoklossar i olika färger. Hoppas Jacob blev nöjd med sin tårta. Han såg i alla fall nöjd ut när de hämtade tårtan.


Blå Lego tårta åt Jacob

Polisbil och legogubbe

Tårtan hade ljusa tårtbottnar och som fyllning var det två lager jordgubbsfyllning. Tårtan var täckt med blå marsipan. Dekorerade gjorde jag med en lego polisbil, en legogubbe, några legoklossar i olika färger och legologon men med Jacobs namn. Alla dekorationerna var av marsipan förutom de vita detaljerna som var av sockermassa. 


Jacobs namn i legologo stil

2 kommentarer:

  1. Vau, tämä on hieno. Nimi on kivasti tehty lego-logon tyyliin. Minusta on vaikea siirtää esim. juuri synttärisankarin nimi jonkin muun logon muotoon. Kirjaimista tulee meikäläisellä aina jotenkin hassuja.

    SvaraRadera
  2. Jacobs mamma kan intyga att sonen var mäkta imponerad! Kakan var inte bara vacker att se på utan smakade också jättegott! Nu har vi beställt morsdagskaka...

    SvaraRadera